Terenuri de fotbal

Magic Sport Center are in dotare 2 terenuri de fotbal ultramoderne cu iarba sintetica de ultima generatie, un teren de tenis de camp cu suprafata sintetica si 2 terenuri de tenis cu piciorul, de asemenea cu gazon sintetic.

Mentionam ca terenurile de fotbal sunt acoperite pe perioada toamna - primavara, iar pe perioada primavara - toamna sunt descoperite.

Preturile depind de sezon iar utilitatile (electricitate, caldura) se platesc separat.


Pentru sezonul primavara - toamna preturile la terenurile de fotbal sunt urmatoarele:

Luni - Vineri orele 09:00 - 15:00 - 60 lei/ora
  orele 15:00 - pana la aprinderea nocturnei - 100 lei/ora
  dupa aprinderea nocturnei - 130 lei/ora
Sambata - Duminica orele 09:00 - pana la aprinderea nocturnei - 100 lei/ora
  dupa aprinderea nocturnei - 130 lei/ora

Pe perioada toamna - primavara cand terenurile sunt acoperite si sunt necesare utilitati (electricitate, caldura) se mai plateste o taxa suplimentara de 50 lei/ora.Teren de tenis de camp si tenis cu piciorul

Terenul de tenis de camp si tenis cu piciorul au tariful de 30 lei/ora pe timp de zi si 40 lei/ora cu nocturna.

Atat terenul de tenis de camp cat si terenurile de tenis cu piciorul sunt practicabile doar in sezonul primavara - toamna pana la caderea primei zapezi.In cazul in care clientii doresc un abonament saptamanal, ei beneficiaza de 10% reducere.


Magic Sport Center cu toate terenurile din dotare se afla in incinta Campusului Universitar Tudor Vladimirescu, pe strada Mitropolit Iosif nr. 6, de o parte si de alta a locatiei Magic Sport Pub. (Vezi locatie)


Rezervarile se fac la tel. 0722 376 349 sau la Magic Sport Pub (la bar).

Rezervarile trebuiesc sa fie ferme, facute doar cand clientul stie sigur ca vine la teren pentru a nu perturba programul si intreaga activitate de la Magic Sport Center.