Terenuri de fotbal in Iasi

Magic Sport Center are in dotare 2 terenuri de fotbal ultramoderne cu iarba sintetica de ultima generatie, un teren de tenis de camp cu suprafata sintetica si 2 terenuri de tenis cu piciorul, de asemenea cu gazon sintetic.

Mentionam ca terenurile de fotbal sunt acoperite pe perioada toamna - primavara, iar pe perioada primavara - toamna sunt descoperite.

Preturile depind de sezon iar utilitatile (electricitate, caldura) se platesc separat.


Pentru sezonul primavara - toamna preturile la terenurile de fotbal sunt urmatoarele:

• pe timp de zi 100 lei/ora
• cu nocturna 130 lei/ora

Pe perioada toamna - primavara cand terenul este acoperit si sunt necesare utilitati (electricitate, caldura) se mai plateste o taxa suplimentara de 60 lei/ora.Teren de tenis de camp si tenis cu piciorul in Iasi

Terenul de tenis de camp si tenis cu piciorul au tariful de 40 lei/ora pe timp de zi si 60 lei/ora cu nocturna.

Atat terenul de tenis de camp cat si terenurile de tenis cu piciorul sunt practicabile doar in sezonul primavara - toamna pana la caderea primei zapezi.In cazul in care clientii doresc un abonament saptamanal, ei beneficiaza de 10% reducere.


Magic Sport Center cu toate terenurile din dotare se afla in incinta Campusului Universitar Tudor Vladimirescu, pe strada Mitropolit Iosif nr. 6, de o parte si de alta a locatiei Magic Sport Pub. (Vezi locatie)


Rezervarile se fac la tel. 0722 376 349 sau la Magic Sport Pub (la bar).

Rezervarile trebuiesc sa fie ferme, facute doar cand clientul stie sigur ca vine la teren pentru a nu perturba programul si intreaga activitate de la Magic Sport Center.